Welcome, Guest
 
The Cut Sdn. Bhd. 96美发集团 (94888-A)
The Cut Sdn. Bhd is Hair Care Products Accessories Manufacturer Sales & Trading for Hair Care Product Hair Care Accessories shampoo Conditioner Repair Energy Shampoo in Penang Malaysia & Thailand

96美发集团专业研究开发、设计生产、代客加工、进口出口、代理推广日用洗涤、美发产品,化妆品,美容美体产品、健康产品,品种齐全。我们秉承积极进取,勇于开拓的精神,以优质的产品,实惠的价格,良好的信誉保证,竭诚服务于广大客户

本公司经营的各类产品,品种齐全,项目丰富,适合高中低档,老中青各类消费人群使用。十年来,我们始终倡导时尚与世界同步的理念,将国际先进科技精粹糅合东方人性之美,注重产品品质,向国际化经典品牌迈进。面对同行业激烈的市场竞争,96美发集团不断关注时尚动态,抓住商机,开拓创新,开发研制了多种经典产品及配套产品。这些产品富含纯天然原料,效果显著,满足了消费者精益求精的要求,引领消费新趋势,真正使绿色健康的新概念广泛深入人心。

“十年磨一剑”。如今,本公司已建立起一套专业化、规范化经营管理模式,我们已拥有一批专业的、具现代营销理念及丰富市场经验的营销人员和管理人才,把我们“美色国际有限公司”更完好地被网络化、国际化。面对新的挑战与机遇,我们将凭着积极进取,勇于开拓的精神,优质的服务,实惠的价格,诚信的保证服务于广大消费者,以我们的活力与激情,在挑战中求生存,在机遇中求发展,我们将带您进入一个崭新的美发世界

目前,我们的产品已销往全国各地及世界各国。96美发集团现诚招全国各地代理商。本公司愿与各地商家精诚合作,以商会友,共创辉煌!欢迎全球客商与我们携手并进!

96美发集团的最高服务宗旨:以专业技术求生存,以诚实信誉求发展!!96美发集团,总是让你付得更少,又能获得更多的护理!

The Cut Sdn. Bhd. khas dalam pengkajian dan pembangunan, pengeluaran dan reka cipta, pemprosesan untuk pelanggan luar, import dan eksport, proksi kepada produk pencucian dan rambut, bahan kosmetik, produk kecantikan, produk kesihatan yang lengkap. Berpandukan semangat agresif , positif, berani untuk membangun, kami menawarkan produk berkualiti, harga yang berdaya saing, reputasi dan jaminan yang bagus demi melayan semua pelanggan.

Syarikat The Cut Sdn. Bhd. mempunyai produk-produk dengan jenama yang lengkap, sesuai untuk semua lapisan pengguna. Selama 10 tahun ini, kami mengamalkan konsep fesyen adalah segerak dengan global, konsep yang menggabungkan kecantikan orang asia timur dengan teknologi canggih, kami juga menitikberatkan kualiti produk di samping berusaha melangkah ke arah jenama klasik globalisasi. The Cut Sdn. Bhd. sentiasa mengambil berat tentang perubahan fesyen, menangkap peluang perniagaan, mencipta pelbagai produk klasik dan produk sampingan. Produk-produk tersebut mengandungi bahan mentah semula jadi, membawa kesan yang mujarab serta dapat memuaskan permintaan pengguna yang semakin tinggi. Kami menerajui trend pengguna yang terbaru, di samping menerapkan konsep hijau dan kesihatan ke dalam hati pengguna.

Peribahasa berbunyi:  “10 tahun untuk mengasah satu pedang”. Kini, syarikat kami telah membangunkan satu sistem pengurusan yang profesional dan sistematik, kami mempunyai staf pengurusan dan staf pemasaran yang profesional dan berpengalaman, mereka akan mengantarabangsakan dan menginternetkan syarikat kami.  Kami menaruh semangat positif  dengan perkhidmatan berkualiti, harga berpatutan, jaminan yang dipercayai kepada pengguna kami. Dengan keghairahan kami, kami membangun dalam peluang, kami hidup dalam cabaran, kami akan membawa anda masuk ke dalam era rambut yang baru.

Kini, produk kami telah dijual ke seluruh dunia. The Cut Sdn. Bhd. juga mencari wakil penjual produk kami. Syarikat kami  sanggup bekerjasama dengan peniaga lain, bersama-sama mencipta kegemilangan. Kami mengalu-alukan peniaga dari seluruh dunia untuk berkerjasama dengan kami.

Misi tertinggi dari The Cut Sdn. Bhd. ---- Berhidup dengan teknik profesional, membangun dengan reputasi dan kejujuran. The Cut Sdn. Bhd. membenarkan anda bayar dengan murah dan mendapat perkhidmatan yang baik pada masa yang sama.

The Cut Sdn. Bhd. mengeluarkan dan menawarkan aksesori dan produk penjagaan rambut. Kami menawarkan aksesori penjagaan rambut, syampu, konditioner, syampu pemulihan tenaga,  krim penghidratan suci peroksida, krim penambahan volum rambut, krim penambahan kelicinan rambut, serum rambut, spa rambut, mask rambut, produk anti-keriting rambut, gel kulit kepala, syampu herba rambut kering, penyembur kelembutan rambut, syampu pengekalan warna rambut.

The Cut Sdn. Bhd. diasaskan oleh Andy Ong pada tahun 2006 dan mempunyai cawangan di kulim, bukit mertajam, butterworth, malaysia & Sabah Sarawak dan Thai.

Produk rambut kami terdapat pelbagai jenama dan pilihan dengan harga yang dapat ditampung oleh semua pelanggan. Perkhidmatan rambut kami cekap, efektif dan unggul. Dalam masa 2 tahun lagi, kami bercadang untuk mengimport lagi berbagai jenis  produk rambut yang special barang-barang yang special untuk pelanggan Bukit mertajam, maka pelanggan tidak perlu bersusah payah lagi untuk mencari produk-produk khas di merata tempat. The Cut Sdn. Bhd. mengamalkan konsep perkhidmatan satu stesen.

Kindly visit our website for more detail. http://www.facebook.com/96haircare
598A, Lorong Kemuning 1,
Taman Kemuning,
09000, Kulim,
Kedah Darul Aman, Malaysia
  • Office: 016 - 4219696
Mon-Sat 10.00am - 7.00pm
Close On Sunday
1667, Jalan Raja Perempuan Zainab 2,
16150, Kota Bharu,
Kelantan, Malaysia
  • Office: 016 - 9804496
Open Every 11am - 8pm
33, Jalan Jejaka 7,
Taman Maluri,
55100, Cheras,
Kuala Lumpur, Malaysia
  • Office: 03 - 92833396
10.00am - 7.00pm
5, Lorong Maju Utama Satu,
Pusat Perniagaan Maju Utama,
14000, Bukit Mertajam,
Penang, Malaysia
  • Office: 010 - 4073396
Open Every 10am - 9pm
76, Lorong Kota Kenari,
Taman Kota Kenari,
09000, Kulim,
Kedah Darul Aman, Malaysia
  • Office: 019 - 5139696
Mon-Sat 10.00am - 7.00pm
Close On Sunday
No 764, Jalan Pondok Labu,
Bandar Putra,
09000, Kulim,
Kedah Darul Aman, Malaysia
  • Office: 04 - 4913396
  • Fax: 04 - 4913396
Mon-Fri 9.30am - 6.00pm
Sat 9.30am -1.00pm
Close On Sunday