Welcome, Guest
 
Hurgie Kristal Trading 合意天然活水晶 (AS0274225-H)
Hurgie Kristal Trading 合意天然活水晶提供了各式各类的天然水晶,这实为水晶收集者与爱好者好去处。合意天然活水晶售卖高品质的水晶饰品,以批发价出售,绝对物超所值。

Hurgie Kristal Trading 合意天然活水晶

Hurgie Kristal Trading ditubuhkan oleh Mr Hurgie Ong dan Miss Jacqueline Lim pada tahun 2002. Bidang Kristal memerlukan pengetahuan pakar, tambahan pulah adalah sukar untuk mencari kristal yang berlainan jenis sumbernya dalam pasaran Malaysia. Hurgie Kristal ditubuhkan dengan misi mengumpulkan kristal yang beraneka jenis dan menyediakan satu platform berkongsi ilmu dan minat untuk para pengumpul mineral kristal di Hurgie Kristal.

Hurhie Kristal Trading amat mementingkan kualiti kristal yang dijual. Mr Hurgie Ong menjual kristal yang berkualiti tinggi  dengan harga borong. Kristal semula jadi mampu dan perlu dimiliki oleh setiap orang yang ingin memperolehi daya magnet positif atau berniat untuk menambaik kehidupan dari aspek kerjaya, kesihatan, komunikasi atau jodoh. Hal ini kerana kristal yang semula jadi mempunyai daya magnet positif and penggunaan tersendiri yang menakjubkan jika pengguna memakai krsital yang setanding dengan daya magnet diri dan kristal.

Hurhie Kristal Trading bukan sahaja menjual batu kristal, malah juga menjalankan busines pemborongan ke seluruh malaysia dan luar negara. Di samping itu, Hurhie Kristal Trading juga menjual rantai-rantai kristal, rantai kaki kristal, aksesori kristal, papan pakai kristal dan sebagainya.

Hurhie Kristal Trading mengalu-alukan kedatangan para pengumpul kristal untuk melawat dan melanggan kedainya untuk sebarang pencarian dan pertanyaan.

Hurgie 王先生和Jacqueline林小姐在2002年联手创办了合意天然活水晶。水晶业需要专业的知识,再者,市场上很难找到货源及品质齐全的水晶。合意天然活水晶提供了各式各类的天然水晶,这实为水晶收集者与爱好者好去处。

合意天然活水晶售卖高品质的水晶饰品,以批发价出售,绝对物超所值。不同种类的天然水晶各有其功能及磁场,佩戴适合的水晶能为每个人带来正面的气场与磁场,其中包括事业、人缘、情缘、财运、心灵方面等皆可获得改善。

合意天然活水晶不仅贩卖水晶石,还有款式精美的水晶项链、水晶脚链、水晶板等产品。此外,该公司也往本地及外国批发水晶。

欢迎各位水晶爱好者询问详情,或今天就亲临本公司选购吧!

147-B, Pekan Gunung Keriang,
06570, Alor Star,
Kedah Darul Aman, Malaysia
10.00am to 7.00pm
We open 7 days a week