Welcome, Guest
 
Racing Bear - YIH HAO SDN. BHD.億豪有限公司 (499358-V)
Racing Bear - YIH HAO SDN. BHD is Motorcycle Spare Part and Accessories Sales Trading and Manufacture in all kind of Motorcycle in Bukit Mertajam Penang Malaysia. Motorcycle Spare Part Supplier in Butterworth Kedah Perak. Motor Accessories Distributor in Kuala Lumpur Johor.

亿豪有限公司(YIH HAO SDN. BHD)涉及生产贸易及买卖摩托车服务。我们拥有许多种摩托车的零件、配件、摩托装饰品、摩托车各部分,广受欢迎的知名品牌包括YAMAHA, HONDA, SUZUKI, MODENAS, KAWASAKISYM我们的摩托车贸易区域包括了马来西亚各州、新加坡、印尼、泰国、越南和亚洲等地。

提供方便之门、耐用的摩托车与摩托车零件、公道的定价是我们守业的使命。我们摩托车零件、配件,既美观又经久耐用,货真价实,让君用得开心。我们提供的摩托车选择广泛且多样化,其中更不乏高级奢华的名牌摩托车、赛车摩托及普通摩托车及摩托车配件,这一切,尽在亿豪有限公司。为了方便客户,我们也提供安全可靠、迅速的运输服务,让客户们早日收到心头好。想到摩托车,想到亿豪!

YIH HAO SDN. BHD terlibat dalam pengeluaran , pembelian dan pengeluaran motorsikal. Kami menyediakan alat ganti dan aksesori motorsikal, motoyoshi, bahagian auto. Jenama terkenal dan disukai ramai termasuk YAMAHA, HONDA, SUZUKI, MODENAS, KAWASAKI, SYM dan jenama lain-lain yang anda minati. Perkhidmatan kami melibatkan semua negeri di Malaysia, Singapura, Indonesia, Thailand, Vietnam dan Asia.

Misi kami ialah menyediakan kemudahan dan alatan motosikal yang tahan lama kepada para pengguna dengan harga tetap yang berpatutan. Alatan dan motosikal kami adalah baru, cantik dan ceria dipakai.  Pilihan jenis motosikal amat  luas dan banyak, termasuk bahagian ganti normal dan bahagian ganti untuk motosikal lumba dan ekslusif. Untuk kemudahan anda, kami juga mempunyai perkhidmatan penghantaran motosikal yang cekap dan selamat. Fikir tentang motosikal, fikirkan Yin Hao!

No 2139, Jalan Rozhan,
Taman Impian Ria,
Alma,
14000, Bukit Mertajam,
Penang, Malaysia
Mon-Fri 8.30am - 6.30pm
Sat 8.30am-1.00pm
Closed on Sunday