Welcome, Guest
 
ULE Ung Lee Ean (PG)
ULE Ung Lee Ean Printer Cartridges printer service and repair original refuel and compatible printing service fotostat service renting printer solution office solution in Georgetown Butterworth Penang

Jess 1998年成立了ULE Printer CartridgesULE Printer Cartridges为客户们提供打印机服务和维护,其中包括打印机、墨水的原件及更换灌装墨水、印刷服务、复印及租用打印机。我们的服务范围包括玻璃市、槟城、亚罗士打吉打、大山脚和北海。回收和减少材料成本以拯救地球是ULE Printer Cartridges公司的使命。我们的远景是为客户提供良好、快捷且有实效的优质服务。ULE Printer Cartridges能满足所有客户的需要。您的满意,是我们的首要任务!

Jess telah mengasaskan ULE Printer Cartridges pada tahun 1998. Perkhidmatan ULE Printer Cartridges termasuk perkhidmatan printer dan peyelenggaraan printer, pengisian dakwat asli dan dakwat gantian, perkhidmatan printing, fotostat dan penyewaan. Kawasan perkhidmatan kami merangkumi  Pulau Pinang, Alor setar, Perlis, Kedah, Bukit Mertajam dan Butterworth.  Misi syarikat ULE Printer Cartridges ialah menyelamatkan bumi kita dengan aktiviti kitar semula dan mengurangkan kos bahan-bahan dakwat dan printer. Kami juga bervisi untuk menawarkan perkhidmatan yang baik dan penghantaran yang cekap lagi efektif. ULE Printer Cartridges mengutamakan keperluan semua pelanggan. Kepuasan anda, keutamaan kami!

ULE Printer Cartridges,
11700, Farlim,
Penang, Malaysia
8.00am to 10.00pm